Integrert sikkerhet

31. mai

12:45

Hackerne fikk nettopp tilgang til AI – Hva gjør vi nå
Kunstig intelligens er en viktig teknologi for helsesektoren og vi er bare i begynnelsen i bruk av denne teknologien. VMware’s sikkerhetsløsninger fokuserer hvordan vi kan sikre infrastruktur og multi cloud denne teknologien. Med åpen tilgang til denne kunstige intelligensen er det ikke lenger bare de kommersielle aktørene som har tilgang til den nye teknologien. Mørke krefter er allerede i sving med samme, om ikke mer, kraft enn vi har og det gjør at vi må begynne å ta i bruk alle funksjoner og informasjon vi har tilgjengelig, fra alle grener av IT-driften, for å kunne oppdage om vi er under angrep.

Multi Cloud Security
v/ Steffen Moen, Lead Solution Engineer, VMWare

Sikkerhet har aldri vært enkelt, men når helsesektoren nå strekker seg ut i skyen er det fort gjort å skape nye blindsoner.
Med flere verktøy, nye kompetanseområder og tjenester som spenner på tvers av ulike skyer er det viktigere enn noen gang å tenke helhetlig og smart rundt sikkerhet.
Vi vil vise hvordan det er mulig å levere tjenester på en enhetlig måte, selv om de utnytter fordelene av egen lokal sky eller Public Cloud.

Kunstig intelligens i gale hender – Hva gjør vi nå?
v/ Robert Ørsnes, Strategic Account Executive Nordics, VMWare

Kunstig intelligens er viktig for helsesektoren og vi har bare så vidt begynt å ta i bruk denne teknologien og med åpen tilgang til kunstig intelligens er det ikke lenger bare de kommersielle aktørene som har tilgang til denne teknologien. Mørke krefter er allerede i sving med det samme, om ikke med mer kraft enn vi har, og det gjør at vi må begynne å ta i bruk alle funksjoner og informasjon vi har tilgjengelig, fra alle grener av IT-driften, for å kunne oppdage og stoppe angrep.

Moderator: Iselin Holmedal Marstrander, forretningsutvikler innen politikk og samfunn i EHiN